Esittely

Eläinkoulutus Onni on eläinten kouluttamiseen, hyvinvointiin ja trimmaamiseen keskittynyt yritys. Päätoimialueemme on Jämsä ja sen ympäristö, luentoja ja koulutuksia pidetään kuitenkin koko Suomen alueella.

Koulutustilat sijaitsevat Jämsänkosken Myllymäessä, os. Metsurintie 7, 42300 Jämsänkoski.

Ennen nimen vaihdosta marraskuussa 2016, toimimme nimellä Koirakoulu Onni. Meidät muistetaan myös Jämsässä ja Jämsänkoskella toimineista eläinliikkeistä, joiden nimi oli Lemmikki- ja Akvaariopuoti Onni.

Ensimmäiset koirakoulutukset pidimme tammikuussa 2008. Aloitimme näyttelykoulutuksilla, jota seurasi pentukurssit ja arkitottelevaisuus. Sen jälkeen toiminta ja kurssivalikoima on laajentunut niin erilajien koulutuksilla kuin luennoilla ja yksityisopetuksellakin. Vuonna 2010 aloitettiin myös trimmaus- ja kynsienleikkuupalvelut, sekä näihin toimenpiteisiin liittyvien pelkojen hoitaminen.

Eläinkoulutus Onnin yksi suurimpia tilaisuuksia vuodessa on Jämsän Himoksella järjestettävä OnniDog-koiratapahtuma. OnniDog on suunnattu koko Suomen koirakansalle, sekä vasta koiran hankintaa suunnitteleville. Tapahtumassa on mahdollista kokeilla yli 20 eri koiralajia, osallistua oheisohjelmiin ja mahtaville luennoille, sekä shoppailla myyntikojuissa ja kahviossa tapahtumakentällämme Himoksen rinteiden juurella. Tunnelma on kannustava ja leppoisa, OnniDogiin ovat kaikki tervetulleita! OnniDog järjestettiin ensimmäistä kertaa v. 2014, ja hyvän palautteen vuoksi siitä päätettiin tehdä vuosittainen harrastus- ja tietotapahtuma.