Koulutustilat

Onnin tilat sijaitsevat Jämsänkosken Myllymäessä, osoitteessa Metsurintie 7. Etenkin talviaikaan lähes kaikki koulutukset pidetään sisätiloissamme, poikkeuksena vain ohituskurssit.

Koulutustilamme on lämmin sisätila, lämpötila noin 20 astetta. Tilan voi jakaa haitariovilla isompaan ja pienempään tilaan. Isompi koulutustila on noin 100m2.

Lattian materiaali on messumatto, ja yhdellä seinällä tilassa on suuret peilit. Treenitila erotetaan omaksi tilakseen haitariovilla, jotka voi lukita. Tilasta on myös oma ovi ja kulkuväylä eteisen puolelle. Vuokraajan käytössä on tokokartiot, korokkeita, puolipalloja sekä tokon ruutunauha.

Tilaa voi vuokrata myös omaan käyttöön! Katso lisää täältä: Halli/Tilavuokraus

Huomioithan, että tiloissamme tiloissamme kuljetaan sukilla tai sisäkengillä! Ulkovaatteet ja kengät voi jättää eteisen naulakkoon, tai ottaa mukaan treenitilaan.

Käytäthän koiran hyvin tarpeillaan ennen treenivuoroa, ja pentujen ja urosten kanssa tulee olla erityisen tarkka, jottei vahinkoja ehdi tulla. Tila on matolla päällystetty sisätila, verrattavissa meidän jokaisen kotiin!

Tiloissamme toimii ”pissasakko”, eli sisälle pissaamisesta tai ulostamisesta maksetaan samantien kassaan 10e sakko, ja se putsataan aineella matosta mahdollisimman hyvin samantien. Eteisaulan WC:stä voi hakea tätä varten paperia. Pesemme aina silti vielä pesurilla sotkeentuneen maton kohdan myöhemmin.