Onnin Maria

Olen Maria Pesonen, Eläinkoulutus Onnin kouluttaja. Toimin kouluttajana lähes kaikilla kursseillamme ja irtotunneilla, toisinaan meillä käy myös vierailevia kouluttajia ja luennoitsijoita.

Olen kouluttanut työkseni koiria vuoden 2008 alusta lähtien. Erityisesti minua kiinnostavia aiheita ovat turkinhoitoon ja kynnenleikkuusen liittyvien pelkojen hoito, ja trimmaustyönikin liittyy vahvasti tähän pelkotilojen lieventämiseen. Myös lasten ja koiran suhde, sekä koiranpennun kasvattamiseen kattavasti perehtyminen ovat minulle tärkeitä aiheita. Koirieni kanssa olemme harrastaneet tokoa, koiratanssia, näyttelyitä, ja treenaamme ahkerasti erilaisia kohteita ja korokkeita. Uusimpana harrastuksena meillä on Nose Work, joka onkin huippuhauskaa!

Olen kouluttautunut kouluttajaksi jo vuonna 2008 Suomen Eläinkoulutuskeskuksella, ja eläintenhoitajan ammattitutkinnon suoritin Amiedussa Helsingissä v. 2014. Silloin osaamisalani oli lemmikkieläinkauppias pitäessäni samalla eläinliikettä Jämsänkoskella, ja nyt täydennän opintojani sekä eläinkouluttajan sekä trimmaajan osaamisaloilla.

Käyn aktiivisesti kouluttamassa myös alpakoita Alpakkakartanolla Suinulassa, noin 20km Jämsästä. Treenailu tähtää arjen helpottumiseen ja kontaktin vahvistumiseen ihmisen kanssa. Myös temppuja ollaan vähän aloitettu, alpakat ovat todella innostuneita treenaajia! Kissojen koulutusta olen niinikään harrastanut jo joitakin vuosia.

minajakoirat