Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Eläinkoulutus Onnin kursseille ja koulutuksiin ilmoittaudutaan pääasiassa varausohjelman kautta. Sähköposti-ilmoittautuminen on myös mahdollinen, jos siitä on koulutuksen/luennon yhteydessä erikseen mainittu. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla asiakas hyväksyy nämä ilmoittautumis-/peruutusehdot.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, kurssipaikoissa tai kouluttajissa pidätetään. Eläinkoulutus Onnilla on oikeus perua kurssi ennen sen alkamista, jolloin maksetut osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Jos perut osallistumisesi koulutuksiin aiemmin kuin 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, palautamme 90 % kurssin hinnasta tai jos kurssia ei ole vielä maksettu, veloitetaan kurssihinnasta 10 %. Sen jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Jos esim. kurssisi alkaa tiistaina, on peruutuksen oltava perillä edellisviikon tiistaina palautuksen saamiseksi. Peruutus on tehtävä puhelimitse tai sähköpostitse.

Sairastumisen (koiran tai omistajan), joka estää kurssille osallistumisen, takia tapahtuneista peruutuksista palautetaan 90 % myös alle 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua (eläinlääkärin- tai lääkärintodistus esitettävä). Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle. Tämä koskee myös kurssin jättämistä kesken.

Kurssimaksu maksetaan ennen kurssia maksutietojen perusteella tilille. Sähköpostilla ennen kurssia saapuvasta kurssi-infosta löydät tietoa maksamisesta. Jos käytössä on maksaminen laskulla, se tulee hoitaa eräpäivään mennessä. Maksamattomasta laskusta lähetetään yksi huomautuslasku, johon on lisätty viivästyskorko ja huomautuskulut. Mikäli lasku jää maksamatta, ilmoittautuminen kurssille raukeaa ja tilalle otetaan toinen koirakko. Lisäksi maksamaton lasku siirretään perintään.

Jos joutuu olemaan koulutuskerralta pois (omistajan sairastumisen tai koiran sairastumisen tai juoksun vuoksi), voi poissaolokerran korvata toisella kurssilla tai korvaustunnilla, joita Eläinkoulutus Onni tarjoaa (kaikki koulutuksiin ei voi automaattisesti tulla mukaan, korvauskurssi sovitaan erikseen). Korvausoikeuden saamiseksi poissaolosta tulee ilmoittaa 1 vrk ennen koulutusta. Poissaoloilmoitukset tulee aina tehdä tekstiviestillä suoraan kouluttajalle. Viiden kerran kurssista voi korvata yhden tunnin, 10 kerran kurssista kaksi.

Nämä ehdot koskevat Eläinkoulutus Onnin omia kursseja. Vierailevien luennoitsijoiden/kouluttajien tilaisuuksien ja koulutusten ilmoittautumisohjeissa ilmoitetaan erikseen, käytetäänkö näitä, vai muita ehtoja.

Yksityistunnit ja kotikäynnit:

Yksityistunnit ja yksittäiset kotikäynnit tulee peruuttaa/ siirtää puhelimitse tai tekstiviestillä viimeistään 1 vuorokausi ennen sovittua ajankohtaa. Muutoin Eläinkoulutus Onni on oikeutettu veloittamaan koulutuksen hinnan asiakkaalta kokonaisuudessaan. Ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista peritään aina koulutuksen hinta kokonaisuudessaan. Sairastumistapauksessa (eläinlääkärin- tai lääkärintodistus esitettävä) sovitaan kouluttajan ja asiakkaan kesken yksityistunnin ajankohdan siirtämisestä.