Yksityisopetus

Yksityisopetuksessa päästään keskittymään tarkemmin koiran ja ohjaajan väliseen suhteeseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Tunteja voi ottaa yksittäin, tai voi tilata ”yksityisopetuspaketin”, joka sisältää 4 koulutuskertaa.

Useimmiten yksityisopetuksissa ratkotaan sellaisia koiran käytöksiä, jotka ihminen kokee niin ongelmalliseksi, ettei selviä yksin. Ohitusongelmat, hihnassa vetäminen, tai vaikka eroahdistus ovat hankalia ongelmia, joihin kyllä saadaan apua kärsivällisellä kouluttamisella. Tällaisissa tilanteissa kartoitamme ensin yhdessä ongelman tai ongelmien laajuuden, mahdolliset syyt käytökseen, koiran mielestä ne parhaat palkkiot, ja sen toimintatavat eri tilanteissa sekä paljon muuta. Kaikki tämä tieto on arvokasta, jotta päästään toteuttamaan oikeasti sellaista koulutusohjelmaa, jolla tavoite voidaan saavuttaa. Tärkeä osa koulutusta on myös omistajan jaksamisen huomioiminen vaativan koulutuksen aikana.

Yksityisopetus käy hyvin myös uusille pennunomistajille, tai mieluumminkin heille jotka vielä odottavat omaa pentua kotiin. Silloin ehtii käymään läpi äärimmäisen tärkeitä asioita pennun ensimmäisistä päivistä ja viikoista uudessa kodissa, ja perhe pääsee heti suhtautumaan pentuun ja sen käytökseen oikealla tavalla.

Myös harrastajat hyötyvät yksityisopetuksesta. Jos tarvitset apua kisoihin valmentautumiseen, tai vaikka koiratanssin koreografiaan, voi olla hyvä ajatus ottaa pari yksityistuntia, jotta pääsette oikeille raiteille treenaamisessa. Meiltä saat apua tokoon, koiratanssiin, näyttelyihin valmistautumiseen ja BH-treeniin.

Yksityisopetusten hinta on 55e/h ja 30e/30min. Ongelmatapausten selvittämisessä varaamme aikaa ekalle kerralle aina 1,5h, tämän ekan kerran hinta on 80e. Kotikäynneissä kilometrimaksu on 0,50/km.

Yksityisopetuspaketti (aiheena pennun kasvatus, ongelmakäytös tai harrastustreeni) 200e/4 kertaa (ensimmäinen kerta 1,5h, 3 muuta kertaa 45min), + km-maksut.