Halli/Tilavuokraus

Koulutustilaamme voi vuokrata myös omaan käyttöön!

Isompi koulutustila on kooltaan noin 100m2. Tila on lämmin sisätila, lämpötila noin 20 astetta.

Tilavuokraus on tarkoitettu pääasiassa yksityishenkilöiden käyttöön. Maksullisia koulutuksia varten emme yleensä tilaa vuokraa, paitsi erityissopimuksella. Jos haluat sopia maksullisten koulutusten pidosta tiloissamme, ota ennen tilavarausta yhteyttä os. maria@elainkoulutusonni.com.

Lattian materiaali on messumatto, ja yhdellä seinällä tilassa on suuret peilit. Treenitila erotetaan omaksi tilakseen haitariovilla, jotka voi lukita. Tilasta on myös oma ovi ja kulkuväylä eteisen puolelle. Vuokraajan käytössä on tokokartiot, korokkeita, puolipalloja sekä tokon ruutunauha.

Vuoron varaaminen

Katso vapaat treeniajat tämän oikeasta reunasta (mobiiliversiossa tämän tekstin alla!)

Lähetä varaus sähköpostilla os. maria(at)elainkoulutusonni.com.

Tilavuokraushinnasto:

Treenivuoro 55min kertamaksuna

klo 8-16 välisenä aikana: 15e/vuoro

klo 16-21 välisenä aikana: 20e/vuoro

Treenivuorokortti 5 kertaa: 70e (voimassa 2kk ajan)

Treenivuorokortti 10 kertaa: 135e (voimassa 3kk ajan)

Kortin ostaessasi voit varata sekä päivä- että ilta-aikoja.

Treenivuorolla voi olla yksi tai useampi koirakko, mutta kortti on henkilökohtainen, ja kortin haltija vastaa omasta treenivuorostaan, huolehtien puhtaudesta ja vuoron sujuvuudesta.

Huomioithan, että tiloissamme kuljetaan sukilla tai sisäkengillä! Ulkovaatteet ja kengät voi jättää eteisen naulakkoon. Tai toki voi ottaa mukaan treenitilaankin.

Käytäthän koiran hyvin tarpeillaan ennen treenivuoroa! Ole myös tarkka etenkin pentujen ja uroskoirien suhteen, ettei vahinkoja tai merkkauksia ehdi tulla. Tila on matolla päällystetty sisätila, verrattavissa meidän jokaisen kotiin!

Tila on pidettävä puhtaana, kaikki likaantumiset siivotaan pois vuokra-ajan puitteissa. Tiloissamme toimii ”pissasakko”, eli sisälle pissaamisesta tai ulostamisesta maksetaan samantien kassaan 10e sakko, ja se putsataan aineella matosta mahdollisimman hyvin samantien. Eteisaulan WC:stä voi hakea tätä varten paperia. Pesemme aina silti vielä pesurilla sotkeentuneen maton kohdan myöhemmin.

Eläinkoulutus Onnin koulutukset pohjautuvat koiran oikean käytöksen palkitsemiseen, ja fyysistä rankaisua emme käytä. Edellytämme myös tilavuokraajilta, että koirakoulutus on kannustavaa, eikä koiria missään vaiheessa tarkoituksellisesti satuteta.